Motivation

Motiverede medarbejdere skaber fremdrift og begejstring og er en afgørende faktor for, at der kan skabes ekstraordinær vækst i en organisation. Der er altså alt at vinde ved at sætte fokus på motivation, men det er de færreste, der ved, hvad der generelt skal fokuseres på som indsatsområder for at skabe et motiverende arbejdsmiljø.

Vi har på den baggrund udarbejdet en model, som indeholder de områder, der bør sættes fokus på for at skabe et højt motiverede arbejdsmiljø.

Det motiverende arbejdsmiljø – DMA model

Hver enkelt af de 6 trekanter består af 3 vigtige fokusområder. I alt består modellen af 10 af disse fokusområder, som hver især har deres betydning for at skabe en kultur, som danner fundament for det super motiverende arbejdsmiljø.

Fokusområder, som lederen derfor skal arbejde med er:

$

Bevidst ledelse.

$

Klare mål – Tillid -

$

Bidrag – Engagement - Respekt.

$

Anerkendelse – Ejerskab – Support - Social interaktion.

Når der arbejdes med disse fokusområder, skabes en kultur, som har et motiverende fundament i organisationen, en bevidst vision og et stærkt samarbejde. Der er stolthed blandt medarbejderne og de er udholdende i de pressede perioder og endelig udviser de kreativitet ved problemløsningsprocesserne. Dette er udtrykt med de 6 trekanter i modellen.

PS4 A/S arbejder med denne models indhold som fundament i enhver udviklingsproces. Således er vi altid sikre på, at der sker en markant produktivitetsfremgang efter vi er færdige med vores konsulentarbejde i organisationen. Vil du som leder sikre dig, at produktivitetsfremgangen fortsætter i den daglige arbejdsrutine, når konsulenten er væk, så arbejd videre med vores motivationsapplikation.

PS4’s DMA-app måler på netop disse 10 fokusområder og vedligeholder ledelsesarbejdet, så du som leder hele tiden, har et værktøjsapparat, som løbende kan guide dig til dine indsatsområder i samarbejde med dine medarbejdere.

Det motiverende arbejdsmiljø applikation koster:

Opsætning, engangsbetaling: DKK 2.500 pr. afdeling

Pris løbende: DKK 10,- pr. medarbejder pr. måned

Vil du vide mere om Motivation? Kontakt PS4 i dag!

Karin Jessen

Karin Jessen

PS4 Partner

Tlf. 26160611

Se Karin Jessen på YouTube

Bo Zoffmann

Bo Zoffmann

PS4 Partner

Tlf. 20154559

Se Bo Zoffmann på YouTube